Dedicated transport kunnen wij als geen ander bij JRL Koerier. Het is een specialisme waarmee we al langere tijd ervaring hebben.

Een van onze opdrachtgevers die wij dedicated transport bieden.

Technisch of strategisch
Er zijn twee soorten dedicated transport die JRL Koerier aanbiedt: speciaal voor u ontworpen transport (technisch) of vervoer specifiek voor u uitgevoerd (strategisch). Het verschil lijkt klein, maar de nuances hierbij kunnen het verschil maken tussen gewoon of succesvol transport. U bent bij JRL Koerier in elk geval verzekerd van zowel de mogelijkheid van technisch dedicated vervoer, als van op maat toegesneden transporten naar specifieke bestemmingen.

Kwaliteit
Er zijn verschillende redenen om voor dedicated transport te kiezen. Ook voor de vorm ervan zijn meerdere opties denkbaar. De ervaring die JRL Koerier heeft opgedaan, helpt bij het adviseren van onze opdrachtgevers. Kwaliteit is ons uitgangspunt, dus wanneer we een kans zien om de kwaliteit van een transport te verhogen, dan zullen we dit zeker aan u voorleggen. Het resultaat hiervan is, dat u de keuze hebt tussen iets wat u zelf in gedachten had, of een combinatie van uw en ons idee.

Beste oplossing
In nauw overleg komen tot de voor u beste oplossing, geeft onze ervaren koeriers de meeste voldoening. Een goed contact tussen onze koerier(s) en de opdrachtgever, waarbij we met één persoon naar buiten toe treden, geeft u de zekerheid van de best denkbare oplossing voor het transport van uw goederen.