Na 15 jaar gereden te hebben voor verschillende vervoerders is Jan als zelfstandige in 2015 met JRL Koerier & Bezorgservice gestart.  In 2021 is de naam van het bedrijf veranderd in JRL Koerier zodat de naam overeenkomt met de andere bedrijfsnamen JRL Transport & JRL Logistics. Na het volgen van verschillende opleidingen he wij de mogelijkheid om alle ritten uit te voeren met een maximaal gewicht van 1200 kg en een maximum van 3 europallets. Ook voor het vervoer van gevaarlijke stoffen kunt u ons benaderen.

Het bedrijf is in het bezit van een Niwo vergunning zodat u er vanuit kunt gaan dat er aan de volgende eisen word voldaan :

  • Het in bezit hebben van het getuigschrift vakbekwaamheid voor het vervoer van goederen over de weg
  • Vestiging in Nederland
  • Kredietwaardigheid
  • Betrouwbaarheid

JRL Koerier beschikt over een modern wagenpark en gemotiveerde chauffeurs die uw zending(en) snel en vakkundig op de plaats van bestemming afleveren. Wij zijn zowel in Drenthe als de rest van Nederland actief. Ook de ritten met een internationale bestemming worden door ons uitgevoerd.

JRL Koerier is in Assen gevestigd nabij de A28 zodat wij snel onderweg kunnen naar u of naar het afleveradres in Nederland of de rest van de EU.

Wij zijn u onder andere graag van dienst als:

Als u voor JRL Koerier kiest, bent u verzekerd van een representatieve partner, die een waardevolle toevoeging is aan uw onderneming. Wij kunnen snel inspelen op uw wensen, waardoor u uw klanten een snelle service kunt bieden.

JRL Koerier is 24/7 bereikbaar. Voor informatie neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

☎️  +31 (0)6 14820238

jan@jrlkoerier.nl