JRL Koerier is uw koerier in Winschoten

Wilt u uw zending laten bezorgen door een betrouwbare koerier. Moet uw zending met gepaste spoed naar waar dan ook in Europa. Kies dan voor JRL Koerier. Met onze jarenlange ervaring met zowel waardevolle als kritische zendingen weet u zeker dat uw zending snel en netjes aankomt bij de ontvanger. Hierbij gaan wij met beleid om met uw zending en komen wij onze afspraken met u na. 

Altijd Bereikbaar

JRL Koerier is 24/7 bereikbaar. Zodoende kunnen wij met spoed bezorgen, op dezelfde dag, of de volgende dag. Uiteraard afhankelijk van wat u wenst. Zowel kleine enveloppen als grote pallets kunnen wij halen en bezorgen. 

Bij JRL Koerier krijgt u:

  • Een maatwerk oplossing voor al uw zendingen
  • Een bedrijf wat afspraken nakomt
  • Een bezorging met gepaste spoed
  • Een bewijs van aflevering
  • Een scherp tarief

Koeriersdienst in heel Europa

Moet uw zending naar een adres in Winschoten, of brengen wij hem naar een andere locatie in Nederland of de rest van Europa. Veel is mogelijk bij JRL Koerier. Wanneer uw zending weg gaat zorgen wij ervoor dat deze wordt vervoerd in een van onze eigen auto’s zodat u zeker weet dat de zending niet overgezet word en in één keer door bezorgd word. Heeft u een zending en hebben wij geen mogelijkheid dan dragen wij deze over aan een van onze zorgvuldig geselecteerde partners uiteraard in overleg.